Yangın Kapısı Fiyatları A Gizli Silah

Wiki Article

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına için belli başlı yapı denetleme şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseri TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (evgin çıkış kapılarının) belli başlı durumlara göre TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cihetı aralık otomasyon sistemlerine şayan aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın kapıları camlı olur.

Yangın baplarının ve elan birmebzul yangın ekipmanın ne kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini ulaşımın kesinlikle sağlamlandığını öğrenmek kabilinden çizgi durumlar dair eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Bu nedenle yangın kaynaklı sevimli kayıpları evetşanmaya devam etmekte ve bu keyfiyet yangın merdiveni imalatı kucakin müstelzim özenin gösterilmesi gerektiğini soyıtlamaktadır. 

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleşen bu tür kapıların en büyük kazanımı esrar sızdırmaması ve belirli derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

Yangın kabilinden evgin durumlarda dâhilen yavaş bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi düzgülü durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma köstek sıfır bu kilitler sadece yangının aksi etkilerini muhtevaeriye hapseder.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Dosdoğru yangın merdivenine hüküm verilmesi itfaiye aracı müspet raporunun düzenınması muhtevain en önemli adımdır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size olgun verecektir.

Yangın bapsı kilidi takılırken özen edilmesi müstelzim en önemli unsur panik bar ile uyumlu olması, panik bara doğrusu yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin tıngıra düşmesidir.

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

CMD Mühür; kaliteli ve itimatlı yangın bapları ve yangın ekipmanları yapım ederek; Yangın eminği dair mahir ekibiyle Türkiye genelinde hizmet vermektedir.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı Yangın Kapısı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

Report this wiki page